perjantai 25. heinäkuuta 2008

Kolikkopussukka


Tittididiididiii! Saanko esitellä kolikkokukkaroni. (Tällä hetkellä toimii korupussukkana, mutta vain väliaikainen toimenpide.) Kukkarossa on siis upea Audrey Hepburn, ja kuva tottakai elokuvasta Aamiainen Tiffanylla! Ostin kukkaron Espanjasta, jostain ihanasta pikku putiikista, jossa oli kaikkea ihanaa sisustustaavaraa plus kaikkea tämän tyylistä. Pussukaiseni maksoi 10€, ja olen sitä mieltä, että se on jokaisen sentin arvoinen. Ostin samaisesta kaupasta myös Suru Enkelin, vai miksikä sellaista sanotaan? Kuitenkin tällainen juttu, että Enkeli on lasinen ja pieni, ja sille kuulemma englannin kielisen ohjelappusen mukaan pitää kertoa kaikki mieltä painavat asiat, niin enkeli ottaa murheet kannettavakseen. Suloinen ajatus! :) Olin kahden vaiheilla kaupassa, kumman otan? Olin aivan kahden vaiheilla, joten päätin ottaa molemmat! Hyvä ratkaisu, luulisin. :)

Levoton Tuhkimo

Cooleinta ikinä?


Minua pyydettiin laittamaan jotain miehille tarkoittetua, ja lenkkareita. Joten varokaa vain tästä se alkaa! Tosiaan onko tässä jotain joka olisi cooleinta ikinä? Pradan lenkkarit. Ei yhtään huonot... :) Pidättekö?
Kuva: Google

Lappuhaalarit


Olen jo pitkään etsinyt juuri minulle sopivia lappuhaalareita (saavat olla myös shortsit, siis mieluiten), mutta tehtävä saattaa (lue; on) aika haastava. Sopivia ei ole vain tullut vastaan, ehdokkaita kylläkin. Jennifer Anistonin kuvan löysin kun hänestä kuvia etsin. (Kohta alkaa Frendit!!!) Ja samalla sitten tulivat nämä lappuhaalarit kuvaan. Vyö on hauska. Jen on oikein pirtsakan ja iloisen näköinen, ja häntä tuskin on niin usein kruunattu maailman kauniimpien hiusten kantajaksi. Varsinkin tässä kuvassa hiukset ovat oikein nätisti. Valkoinen paita lappuhaalareiden alla 10!

Levoton Tuhkimo

Kolmet gladiaattorit



Gladiaattoreista on puhutto jo jonkin aikaa, ja ne jos mitkä ovat nyt kuummimmat kesäkengät. Gladiaattorit edustavat aikamoista fiilistely tyyliä, ja ne ovat rennon ja hauskan näköiset. (Itselläni tosin ei vielä sellaisia ole... Pitäisikö rynnätä kauppaan?) Yläkuassa Olsenin kaksosilla on molemmilla gladiaattorit, Mary-Katella aivan upeat korkea vartiset, jotka sopivat hyvin hänen yleisestin boheemiin tyyliinsä. Ashleylla taas muotiikonin tittelin vaatimat muotikengät, tosin hieman tavallisuudesta poikkeavat. Voisin ottaa kummatkin... :) Totta kai! Alemmat taas ovat Jimmy Choon gladiattorit, koroilla tosin ja pintakin on käärmettä. Siinä siis vähän hintavampi vaihtoehto, sillä kengät maksavat 1150€.


Levoton Tuhkimo