perjantai 4. heinäkuuta 2008

Täällä taas!

Jospa nyt kirjoittaisin ihan oikeasti.
Jospa aloittaisin siitä mikä on muodissa nyt. Tai tiivistetään aluetta ainoastaan laukkuihin ja mekkoihin/tunikoihin. Laukuissa siis ainakin ns. krokotiilin nahka on kova sana merkki laukuissa. Kaikissa väreissä, suosituinta kuitenkin ehkä musta, mutta olen nähnyt myös esimerkiksi Mulberryn pinkin laukun jonka pinta on tätä kyseistä krokotiilin nahan tyypistä. Kahvojakin on paljon samanlaisia, ne ovat lyhyitä ja niitä kannetaan mieluiten joko kyynertaipeessa, tai sitten ihan vain kädessä. Mekot ovat edelleen löysiä eivätkä nuole vartaloa. Jos et kestä löysiä vaatteita kiristä se jo monelle tutuksi tulleella vyöllä. Jos mekko on musta tai muu easyn värinen, vyö voisi olla vaikka joku tosi räväkkä, neon oranssi sähkön sininen kenties. Räväköitä sävyjä kannattaa käyttää myös esim. kynsissä. Oranssi kynsissä pelastaa harmaankin päivän iloisuudellaan. Samankaltaisilla mekoilla voi myös lähteä ulos. Jos mekkoon yhdistää juhlavamman kaulakorun tai vaikka korvakorut ja ottaa käsilaukuksi kirjekuorikäsilaukun, olet tyylikäs. Yhdistä asuun vielä korkeat kengät; tolppa-tai kiilakorot. Kengät ja laukku voivat olla samaa väriä, mutta jos sinulla on muuten koko musta asu, kengät voivat olla pirteän väriset. Silloin huomio kiinnittyy kenkiin. Sitten vain menoksi!!!

Ajattelin, että joskus näyttäisin teille kuvan, ja kertoisin siitä mielipiteeni. Tällä kertaa kuvassa on Blake Lively, joka on noussut suureen suosioon Gossip Girl TV-sarjan myötä.
Kuva on osoitteessa: http://evilbeetgossip.film.com/wp-content/uploads/2007/10/blake_lively.jpg Käykää katsomassa.
Kuvasta: Miehinen tyyli on minusta coolia. Lively on yhdistänyt silti tyyliin myös naisellisuutta korkokengillä. Rentoutta asuun tuo paidan käärityt hihat ja hiukset jotka ovat auki, ja joissa on hiukan laineita. Paita housuissa korostaa miehistä vaikutelmaa.
Päätin nyt kerran innostuttuani näyttää toisenkin kuvan samasta henkilöstä, olen ymmärtänyt, että tämä kuva on kumminkin Gossip Girlin kulisseista. Kuva: http://img2.timeinc.net/people/i/2007/gallery/gossip_girls/blake_lively2.jpg
Tämä asu on rock! Se on omaperäinen. Siinä on vähän niin kuin yhdistetty omaa tyyliä ja sen hetkisiä muoti virtauksia. Kuvassa esiintyy myös meille kaikille tuttu tunika. Sen alla on sukka housut, jota ei niin kauheasti ole näkynyt, mutta joillakin kyllä. Kengät ovat rohkeat kasarikerngät, ja varsinkin väri valinta on hauska, mutta toimiva. Sitten asiaan joka minusta kruunaa koko asun ja ilman sitä asu olisi aivan tavallinen. GEPARDI TAKKI! Se on erikoinen, mutta se todella tekee sen jonkin. Jos Sinulla on geparditakki tai leopardi tai seepra, ja se homehtuu kaapissasi, koska olet ajatellut, että ei sitä kehtaa käyttää jne. Haet sen nyt heti, ja käytät sitä asujen kanssa joihin se sopii. Itse asu on raju ja todella erottuva, mutta se toimii. Siinä on kahta räiskyvää väriä ja vielä eläinkuosia. Se on vähän kuin sekametelisoppa, joka toimii loistavasti. Mutta kaikki sekametelisopat eivät toimi hyvin.


XOXO,

Levoton Tuhkimo

Levoton Tuhkimo tässä päivää

Heippa hei! Nimimerkillä Levoton Tuhkimo tänne tulen kirjoittelemaan, muodista ja vähän kaikesta muustakin! Elikkä olisiko tämän genre nyt sitten muotiblogi? Vaikka niin... Kirjoittelen tänne silloin kun on aikaa, tai ylipäätään inspistä. Nyt kun tässä kerran lomalla ollaan niin yritän kirjoittaa useammin. :) Toivottavasti diggaatte ja alatte lukea tätä!


Teidän,

Levoton Tuhkimo