maanantai 7. heinäkuuta 2008

Syksyvaatteet esiin!


Ensiksikin, pahoitteluni vaatekuvat piti laittaa tänne tänään, mutta kone ei ladannut niitä tänne.Yritän taas huomenna, jospa silloin onnistaisi! :) (Terveisiä vaan moumoulle, yritän ja aion saada ne kuvat tänne! :)) Toiseksi, kuten otsikossakin lukee syysvaatteet esiin. Tässä kivaa vaalea trenssi, joka on oikeinkin  näpsäkän näköinen. Sitä se onkin, toki! :) Hinta on n. 262,50€ TopShopista. Onko teilläkin jo kaulaliinat otettu esille? Minulla oli jo tänään illemalla kaulanliina kaulassa, oli sen verran vilpoista. Ikävää, onhan nyt heinäkuu. Tuleeko kesä sitten marraskuussa? Toivottavasti ei. Me haluamme kesän nyt! KESÄ!!! TULE JO!!!


LevotonTuhkimo

Kiusallinen tilanne



Tässä olisi varmasti syntynet erittäin kiusallinen tilanne, jos nämä neidit Fergie ja Hilary Duff olisivat sattuneet nämä asut päällään samaan tilaisuuteen. Onneksi niin ei kuitenkaan käynyt, vaan he oliviat eri tilaisuuksissa nämä mekot päällään. Kuva on Peoplesta.  Mekko sinänsä, ihan kiva siis kelpo bilemekko! :) Kumpi teistä kantaa pukua kauniimmin tai paremmin? Hilary vai Fergie? Päätä itse!


Levoton Tuhkimo

Söpöjä yksityiskohtia


Söpöjä sydän pinnejä, ne ovat TopShopista, ja maksavat n.10.50€ Tulisikohan näitä käytettyä? Varmaan oikeanlaisen asun kanssa juu. Minulla ja monella muullakin on varmaan tämmöisiä erilaisia kivoja pinnejä jos jonkinlaisia, mutta kun nämä ovat niin kivat! :)

Levoton Tuhkimo