sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

Hyvää iltaa




Juhlat ovat ohi, mutta kivaa oli. Asu toimi oikein hyvin. Ajattelin näyttää kuvia, mutta laiskuus iski ja en jaksanut ladata kuvia koneelle. :) Näytän vaikka sitten joskus toiste. Asuun tuli hieman viime hetken muutoksia; Musta ruusu, jonka piti tulla käteen jäi kokonaan pois ja mustat helmet kaulaan. Laukkuna pieni musta käsilaukku. Yllä kuvassa on myös musta mekko, hieman kylläkin erilainen kuin minun! Mekko on Miu Miun ja maksaa n. 1550€. Huikea hinta, mutta mekko on hieno. Mitäs tässä illalla, aion varmaan katsoa telkkaria hieman ja syödä jäätelöä! Nami nam ja maiskis maiskis! :)


Levoton Tuhkimo

GG


Ihania vaatteita! Gossip Girliä katsoessa, aina välillä unohtaa seurata itse sarjaa, kun jää katselemaan upeita asukokonaisuuksia. Näissä kuvissa suosikki asuni on Leighton Meesterin (joka esittää Blairia) yksinkuvassa. Ihanan rento, mutta silti tosi tyylikäs. Tyylikkäitähän he ovat kaikki! :) Myös Leightonin ja Blaken yhteiskuvassa, leightonin sukkahousut ovat hauskat. Siitä tulisi hauska yksityiskohta jossain asussa, eikä se ole kallis sijoitus. Eri värisiä sukkahousuja siis ostamaan!!! Ei muutakuin odottelemaan seuraavaa GG:n jaksoa! :)
Levoton Tuhkimo


Tänään on yhdet rippijuhlat ja on ihan kivaa mennä, mutta asiaan. Eli vaatteet olis tämmöset

  • Musta mekko valkosia palloja, spagetti olkaimet ja noin polveen asti
  • Mustat legginssit
  • Musta bolero
  • Mustat ballerinat
  • Musta ruusu käsikoruna
  • Mustat helmet toisessa kädessä

Aika lailla mustanpuhuva kokonaisuus, mutta näyttää ihan kivalta! :) Laukusta ei ole vielä tietoa, mutta selviää varmaan aikanaan! :)

Jospa sitten vielä ainakin illalla päivittelisin, että toimiko asu, ja miten juhlat meni.

Levoton Tuhkimo